Mina sidor

Broakulla

Tillbaka till Våra områden

En bruksort med charm & historia

Ungefär 1 mil norr om Emmaboda ligger det trivsamma samhället Broakulla. En lugn och harmonisk plats med härliga skogsområden och insjöar. Här finns finns även närbutik, bensinstation och sporthall. I Broakulla har vi ett flertal enplanshus med nyanlagda grönområden. Vi har jobbat mycket aktivt med att få en trivsam och inbjudande utemiljö som exempel ny utebelysning och planteringar. I samhället finns både förskola och grundskola från förskoleklass till årskurs 6).

Skogsgatan 1-5

Skogsgatan 1, 3 och 5 innefattar 12 lägenheter (2 rok – 3 rok) med egen uteplats till varje lägenhet. Garageplats i nära anslutning finns att hyra. Suttarekulla 2:3.

Skogsgatan 2-6

På Skogsgatan 2-6 har vi ett trevligt radhusområde med härlig stor lekplats. Sammanlagt 10 lägenheter (1 rok – 2 rok). Garageplats i nära anslutning finns att hyra. Suttarekulla 1:62.

Fridhemsgatan 3

På Fridhemsgatan 3 med ett stort härligt skogsområde bakom knuten har vi totalt 9 lägenheter (1 rok – 3 rok). Samtliga lägenheter har uteplatser. Garageplats i nära anslutning finns att hyra. Suttarekulla 1:38.

”Här lever man gott med naturupplevelser runt knuten!

Marianne Carlsson, Fridhemsgatan i Broakulla