Mina sidor

Om EBA – Emmaboda Bostads AB

I Emmaboda kommun – mitt i sydöstra Sverige och hjärtat av Glasriket – har man nära till den vackra naturen och ett bra pendlingsavstånd till tre residensstäder, ett universitet, en högskola och tre flygplatser. Här finns en stark företagaranda, ett rikt kulturarv och ett levande föreningsliv.

Kommunen ligger långt framme med fiberutbyggnad både för företag och privatpersoner. Emmaboda kommun har under senare år tagit hem ett flertal utmärkelser för barnomsorg, skola, äldreomsorg och kultur. Mer information om Emmaboda kommun hittar du på emmaboda.se

Ord från Ivan, VD

Vi arbetar framåtsträvande och tålmodigt med att anpassa och utveckla boende som är attraktiva och tillgängliga med tilltalande hyresnivåer. Vi kan idag erbjuda ett brett spektrum av lägenheter som passar olika hyresgästers behov och önskemål i livets olika skeden. Vi har kommit en bit på väg – och arbetar ständigt för att ta nya kliv!

Styrelsen

Moderbolag: Emmaboda Kommun
VD: Ivan Lindmark                
Styrelseordförande: Günter Villman              
Vice ordförande: Michael Isele  
Ledamot: Leif Karlsson   
Ledamot: Tobias Rydén        
Ledamot: Jon Frööjdh       
Suppleanter: Erling Karlsson och Zeljka Krajinovic

Snabbfakta

Ägare: Emmaboda Kommun
Antal lägenheter:  Drygt 900  
Yta: ca 58 200 m2
Lokalyta: ca 10 200 m2
Geografisk fördelning: Samtliga orter i Emmaboda Kommun
Förvaltning: Egen regi med ramavtal
Antal anställda: ca 15

Nyckeltal (2020):
Omsättning: ca 58 MSEK
Resultat efter skatt: ca 2.6 MSEK
Soliditet: 18,11 %

Våra områden

Med över 900 lägenheter i flera olika områden är vi den största hyresvärden i Emmaboda kommun. Vill du bo mitt i centrum, granne med skogen eller trivs du som allra bäst på landet? Vi har något för alla!